Overzicht Vietnam rondreizen van Djoser

Rondreis Vietnam

Exotisch, cultureel, natuurrijk… Vietnam is een bestemming met voor ieder wat wils. Tijdens onze rondreizen kijk je je ogen uit in het schilderachtige Halong Bay, maak je kennis met een 4000 jaar oude cultuur en eet je overal de heerlijkste gerechten. Vietnam is natuurlijk ook hét land waar je nog steeds Franse invloeden kunt vinden in steden als Hanoi en Saigon en waar de vele brommertjes het straatbeeld kleuren. Ook de sfeervolle stad Hoi An en de keizerlijke stad Hue spreken tot ieders verbeelding en dan is er ook nog de prachtige, landelijke Mekongdelta. Maar naast een fabelachtige natuur, goede keuken en interessante cultuur is er toch nóg iets wat Vietnam bijzonder maakt: de meer dan 3000 km lange kustlijn! 

Lees meer

Alle Djoser rondreizen in Vietnam

Bijzonder Vietnam

Bezoek het bijzondere Vietnam

Bij Djoser kun je kiezen uit verschillende groepsreizen door Vietnam, waarbij je zowel naar het noorden als naar het zuiden van Vietnam reist. Ook kun je een rondreis door Vietnam combineren met een bezoek aan Cambodja en Laos. De groepsrondreis begint in Hanoi of in Saigon. In deze grote steden maak je al meteen kennis met de Vietnamese cultuur.

Tijdens de rondreis door Vietnam maken we gebruik van een eigen, lokaal gehuurde bus en regelmatig verwisselen we de bus voor een tocht per nachttrein of vliegtuig. We bezoeken grote steden met hier en daar wat westerse invloeden, maar ook gaan we naar het platteland en overnachten we bij mensen thuis. Een groepsrondreis laat je dus niet alleen kennismaken met het land Vietnam, maar ook met zijn bevolking.

In Cambodja en Laos krijg je mogelijkheid prachtige tempels te bezoeken en zal je vele monniken tegenkomen. Ook zullen we de adembenemende natuur ontdekken, onder andere tijdens een bezoek aan de prachtige Halong Bay.

Goed verzorgde reizen
Tijdens de rondreizen door Vietnam overnachten we in centraal gelegen, comfortabele hotels. Regelmatig zijn de kamers voorzien van airconditioning. Bij de 23-daagse groepsreis door Vietnam wordt er ook bij mensen thuis overnacht. Deze accommodaties zijn simpel, maar wel dé manier om de cultuur en de mensen te leren kennen. Ook wordt er bij een aantal reizen een nacht doorgebracht op een boot in de beroemde Halong Bay.

Waarom Djoser?
Onze groepsreis Vietnam is erop gericht je op een ontspannen manier het land te laten ontdekken en je optimaal te laten genieten. We volgen de mooiste routes en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Met een groepsrondreis door Vietnam van Djoser kun je op een comfortabele manier alle hoogtepunten van dit prachtige land bezoeken.

Terug naar boven

Reviews Vietnam reizen

Gemiddelde beoordeling: 8,8

 • Een prachtige reis door een geweldig interessant land. We hebben veel gezien en geleerd. We hadden twee prima reisleiders (uit Vietnam en uit Nederland), die ervoor gezorgd hebben dat alles gladjes verliep. We houden een goed gevoel over aan deze reis, ook al door de niet te grote groep. Klasse!!!

  9,0 (Rondreis Vietnam, 22 dagen)

  9,0
 • Een onderdompeling in een cultuur zo ver van onze eigen comfortabel wereld is een unieke ervaring. Vietnam en zijn bevolking, om echt van te houden. Een perfecte reis met een schitterende enthousiaste lokale gids. Een reis van zuid naar noord. Echt iedere dag genieten. Dankjewel Djoser en de groep!

  10,0 (Rondreis Vietnam, 22 dagen)

  10,0
 • Hele mooie reis onder begeleiding van "onze gids" Teddy, die alles zeer goed had voorbereid en in een fijne sfeer ons heeft rondgeleid. Grote diversiteit en mooie locaties met goede accommodaties.

  8,0 (Rondreis Vietnam, 22 dagen)

  8,0
 • Onze reis was een belevenis, mede dankzij onze vriendelijke, deskundige reisleider Teddy. Hij heeft ons meegenomen op een reis door het prachtige land met zijn bijzondere geschiedenis en ons laten proeven van de keuken en genieten van alles wat dit prachtige land met zijn vriendelijke bewoners biedt

  10,0 (Rondreis Vietnam, 22 dagen)

  10,0
 • Was een super reis en een prachtig land, Vietnam. Alles toppie geregeld, goede reisbegeleider (Paul weet echt alles van het land), Tony de lokale reisleider echt een toppertje. Veel meer gezien dan er stond dus altijd goed, was boven verwachting mooi

  9,0 (Rondreis Vietnam, 22 dagen)

  9,0
 • Enerverende, leerzame, maar ontspannende reis waar veel aspecten van Vietnam in een goede verhouding aan de orde kwamen. Teddy Than heeft als gids hierin een grote bijdrage gegeven. Natuurlijk zat wel eens lang in de bus, maar er waren voldoende momenten om tot rust te komen. De groep was geweldig.

  8,0 (Rondreis Vietnam, 22 dagen)

  8,0
 • Heerlijk deel van Azië. Heerlijk eten, niet te veel tempels. Prachtig weer, veel dagelijks leven waaronder markten / stadse leven. Genoeg excursies en/of toeristische locaties om te bezoeken. En met Djoser altijd vrijheid blijheid om te doen en laten wat je wilt. Kortom aanrader.

  9,0 (Rondreis Vietnam, 22 dagen)

  9,0
 • De 22-daagse Vietnam reis was prachtig. De diversiteit en afwisseling biedt een goed beeld van het land. Het is een pittige reis, vanwege de reisdagen.

  8,0 (Rondreis Vietnam, 22 dagen)

  8,0
 • Wat een prachtige reis was dit! Een mooie afwisseling tussen natuur en cultuur. Ontzettend goed geregeld allemaal, mede dankzij onze reisleidster Eveline en lokale gids Mr. Thi. Ze waren goed op elkaar ingespeeld en daardoor verliep alles op rolletjes. Heb een fantastische 3 weken gehad!

  9,0 (Rondreis Vietnam, 22 dagen)

  9,0
 • De fantastische gids Phong heeft mij veel van zijn land geleerd. De steden met mooie oude centra zijn enorm druk met de honderden scooters. Dat is wennen! Wat mij het meest geraakt heeft zijn de Cu Chi tunnels, dorpje My Lai. Genoten van boottocht op Halong Bay, de bergvolkeren en homestay in Bac Ha

  8,0 (Rondreis Vietnam, 22 dagen)

  8,0
 • Wat een reis! Van Zuid naar Noord, met een top local guide mr Phong, die ons niet alleen het beste van Vietnam liet zien, maar ook zorgde dat de groep één was! Geen 10, omdat de laatste dagen wat veel heen en weer van en naar Hanoi was, maar ik zie in de nieuwe 2019 reisroute dat dit aangepast is.

  9,0 (Rondreis Vietnam, 22 dagen)

  9,0
 • De Vietnam reis is erg mooi waarbij je zeer veel indrukken van dit land op doet. Zeker als je een goede en enthousiaste gids hebt. Onze gids wist ons zeer te boeien met zijn grote kennis. Dit werkt ook zeer goed als gids en reisbegeleider goed elkaar aanvullen.

  8,0 (Rondreis Vietnam, 22 dagen)

  8,0
 • Wij hebben een boeiende avontuurlijke reis gehad in Vietnam met onze fantastische reisleidster Marianne en gids Phongh Vanaf aankomst in Saigon, waar we het drukke verkeer op een fietsriksja leerde kennen. De drijvende markt in de Mekongdelta. We Zagen de knappe constructies van de Cu Chi tunnels.

  9,0 (Rondreis Vietnam, 22 dagen)

  9,0
 • Een heel goed georganiseerde reis langs mooi landschap met zijn eindeloze rijstvelden, de Mekong delta met de drijvende markt, het karstgebergte, de cultuur van oude en nieuwe tempels, de herinneringen aan de oorlogen, de kleurrijke minderheden. De mensen zijn zeer vriendelijk.

  9,0 (Rondreis Vietnam, 22 dagen)

  9,0
 • Top vakantie gehad. Alles was prima geregeld. Waardoor je zelf eigenlijk alleen maar hoeft te genieten. De combinatie van een NL reisleider en (Engelstalige) lokale gids was een fijne combinatie.

  8,0 (Rondreis Vietnam, 22 dagen)

  8,0
 • Ik heb een fantastische reis gehad ondanks het minder goede weer. De reisleider heeft zijn werk uitstekend gedaan en ook de gids was uitmuntend. De hotels in het zuiden en het centrum waren zeer goed, die in het noorden wat minder, maar dat werd dan gecompenseerd door de prachtige natuur.

  9,0 (Rondreis Vietnam, 22 dagen)

  9,0
 • Prachtige reis! Zeer goede begeleiding en organisatie. Ontzettend veel indrukken zowel als in de grote steden als op het land. Je blijft foto's schieten! De Vietnamezen zijn schatjes en een solidair volk! Ik ga nog een keer terug !

  9,0 (Rondreis Vietnam, 22 dagen)

  9,0
 • De reis vanaf Saigon naar Hanoi was geweldig. Prima reisleider en Vietnamese gids. Ook vanuit zuid naar noord bleek achteraf heerlijk. Eerst de ongelofelijke drukte in Saigon en op het eind van de reis een paar dagen in het rustige berggebied van Sapa en Bac Ha en een mooie boottocht in Halong Bay.

  10,0 (Rondreis Vietnam, 22 dagen)

  10,0
 • Voor mij klopte de organisatie van de Vietnamreis aan alle kanten. Goed georganiseerd, tijd voor jezelf en een leuke groep. Voor iemand die niet van groepsreizen houdt, een succes.

  9,0 (Rondreis Vietnam, 22 dagen)

  9,0
 • Mooie reis, goede kennismaking met Vietnam, het volk en de cultuur. De reisroute van de laatste dagen vond ik wat rommelig: Van Hanoi naa Sapa naar Hanoi naar Ninh Binh naar Hanoi naar de homestay en weer naar Hanoi.

  7,0 (Rondreis Vietnam, 22 dagen)

  7,0
 • Mijn vrouw en ik hebben een geweldige reis met Djoser naar Vietnam gemaakt. In 22 dagen van Zuid naar Noord Vietnam ( tot vlak bij de grens met China ), veel gezien en veel geleerd over Vietnam. We hadden een prima groep, een geweldige reisleidster en lokale gids !!

  10,0 (Rondreis Vietnam, 22 dagen)

  10,0
 • Een geweldige ervaring die we niet hadden willen missen. De hectiek in Saigon qua het verkeer en de rust in de Mekong delta. De slaaptrein naar Nha Trang en het gezellige plaatsje Hoi-An. De Rijstterrassen in SaPa die er nu wat treurig er bij stonden vanwege de kou. Te veel om alles te benoemen.

  9,0 (Rondreis Vietnam, 22 dagen)

  9,0
 • Fantastische reis veel beleefd en op humorvolle wijze veel informatie gekregen omtrent bevolking, cultuur natuur en zeden en gewoonten. Tongstrelende maaltijden genoten en een supergoede begeleiding met voldoende ruimte om buiten de groep dingen te doen.

  8,0 (Rondreis Vietnam, 22 dagen)

  8,0
 • Rondreis van zuid naar noord, mooi land met vooral zeer lekker eten, ook aan de kraampjes, met als highlights, de foodtour in Saigon en Hanoi (zelf geboekt), snorkelen, Sapa en Halong Bay, de homestay is basic. Toffe vakantie gehad.

  8,0 (Rondreis Vietnam, 22 dagen)

  8,0
 • Een mooi land met vriendelijke hardwerkende mensen, mooie natuur in het Noorden, leuke kleine strandjes en gezellige, soms drukke, steden. Hoogtepunt voor ons was Sa Pa in het Noorden. Het land heeft geen echte hoogtepunten voor ons maar 'alles' is gewoon wel leuk en gezellig.

  7,0 (Rondreis Vietnam, 22 dagen)

  7,0
 • Wat een mooi en afwisselend land. Aardige bevolking en overheerlijk eten. Van Zuid tot Noord volop genoten met als kers op de taart; Sapa. Ik heb het gevoel dat ik heel Vietnam heb gezien en beleefd. Bus, boot, trein, fiets en mooie wandelingen. Een prachtig land om naar toe te gaan.

  9,0 (Rondreis Vietnam, 22 dagen)

  9,0
 • Wij hebben een fantastische reis gehad. Mede dank zij de uitstekende reisleidster Anna en een geweldige gids Qui. We hebben hele mooie dingen gezien en beleefd. Alles was perfect georganiseerd. We kunnen deze 23 daagse reis van harte aanbevelen. Wij zullen er nog vaak aan terug denken.

  10,0 (Rondreis Vietnam, 22 dagen)

  10,0
 • We zijn op fantastische plekken geweest! Vooral het Noorden sprak me erg aan. Een intensieve mooie reis. De uitstapjes van uit Saigon en Hanoi waren top, het verblijf in die steden zelf vond ik eerlijk gezegd iets te lang. Had liever een dag langer in de home stay gezeten of op halongbay of ....

  8,0 (Rondreis Vietnam, 22 dagen)

  8,0
 • Een heerlijke en afwisselende reis. De eerste paar dagen heb je de mogelijkheid om bij te komen in Ho Chi Minh. En hoef je niet direct halve of hele dagen in de bus te zitten. Dat is me er goed bevallen. Verder erg afwisselend. Je reist met bus, nacht trein, boot en een binnenlandse vlucht.

  8,0 (Rondreis Vietnam, 22 dagen)

  8,0
 • was een hele mooie reis

  9,0 (Rondreis Vietnam, 22 dagen)

  9,0
 • Wil je deze Vietnam-reis een keer “virtueel” maken, dan kan dat, want ik heb er een film van gemaakt. Hij duurt 68 minuten en je kunt hem vinden op You Tube: http://youtu.be/9fM8WuTGt1w of door daar te zoeken naar: reisverslag vietnam 2013

  8,0 (Rondreis Vietnam, 22 dagen)

  8,0
 • Geschiedenis, cultuur en ontspanning. Van oorlogsmuseum, tempels, lokale markten, modderbad, massage, disco en karaoke. Verschillende vervoersmiddelen zoals een ponny kar, kano, boot en fiets. Het was een geweldige ervaring. Grote klasse voor de organisatie. Bedankt voor deze ervaring.

  10,0 (Rondreis Vietnam, 22 dagen)

  10,0
 • Een geweldige ervaring .... iedere omgeving is uniek, de mensen zijn geweldig en de combinatie tussen natuur en cultuur is in een perfect evenwicht... Het eten is het lekkers van heel Azie ! Helemaal top

  9,0 (Rondreis Vietnam, 22 dagen)

  9,0
 • Een geweldige ervaring! Het aanbod is zeer gevarieerd: cultuur, natuur, ontspanning,.... alles om het mooie Vietnam te ontdekken! Wij hadden een super gezellige groep en een aangename professionele gids. Soms een hoger tempo maar toch voldoende vrije tijd. Hier zal ik nog lang van kunnen nagenieten!

  9,0 (Rondreis Vietnam, 15 dagen)

  9,0
 • Mooie reis met leuke groep en goede Vietnamese gids Teddy. Hoi An en Haylong Bay zullen zeker bijblijven, alsook het lekkere eten in de diverse restaurants.Het evenwicht tussen groepsreis en vrije tijd is door ons zeker geapprecieerd geworden. Te weinig tijd in Hanoi door inkorten van programma

  7,0 (Rondreis Vietnam, 15 dagen)

  7,0
 • Een drukke (15 dagen is te kort voor zo'n land), beklijvende reis, mooi en interessant land, vriendelijke mensen. Zwerfvuil is echter alomtegenwoordig. Prima reisbegeleidster en gids Hoa was ook OK. Te weinig actieve reis voor ons, maar dat wisten we vooraf.

  8,0 (Rondreis Vietnam, 15 dagen)

  8,0
 • Ik heb dankzij de Nederlandse gids Margriet en de Vietnamese gids Peace een superleuke reis gehad. Margriet kan geweldig goed organiseren. Hotels, eten, vervoer en excursies waren perfect geregeld. De Vietnamese gids was er voor info over Vietnam. Je kon hem alles vragen. Ik had veel plezier.

  10,0 (Rondreis Vietnam, 15 dagen)

  10,0
 • Hele mooie reis om het land te leren kennen. Super reisbegeleider. Uitleg bij bezoek aan bezienswaardigheden had beter gekund.

  9,0 (Rondreis Vietnam, 15 dagen)

  9,0
 • De reisbegeleidster was top, zorgzaam attent en alles prima gepland. Een prachtige reis met veel afwisseling

  9,0 (Rondreis Vietnam, 15 dagen)

  9,0
 • Fijne reis met zeer gezellige coöperatieve groep, hetgeen gezien het soms chaotische karakter van Vietnam goed van pas kwam. Erg veel buskilometers

  8,0 (Rondreis Vietnam, 15 dagen)

  8,0
 • Fantastische reis met supersympathieke reisgeNOTEN.

  9,0 (Rondreis Vietnam, 15 dagen)

  9,0
 • Intense reiservaring door een land met een droef verleden, maar een hoopvolle blik op de toekomst. Van bromfietsen in Saigon tot lichtjes in Hoi an. Van een beklijvend bezoek aan het uitgemoorde dorp My lai tot zotte feestjes in Na trang en ontspannende boottripjes in het prachtige Halong Bay.

  9,0 (Rondreis Vietnam, 15 dagen)

  9,0
 • Fantastische reis met een leuke groep en geweldige gidsen. Veel gezien, geleerd en heerlijk gegeten. Door al het moois wat er te zien en te doen is ligt het tempo wel hoog. Goede reden om nog een terug te gaan ;)

  8,0 (Rondreis Vietnam, 15 dagen)

  8,0
 • Een prachtige reis, ontzettend veel gezien en gedaan met een heel fijne groep! Het is een intensief en divers programma. De reisbegeleiding was top en de lokale gids ook erg waardevol. Zeker de moeite waard!

  9,0 (Rondreis Vietnam, 15 dagen)

  9,0
 • Voor ons de tweede maal met Djoser op reis. Ook nu een mooie reis met afwisselend cultuur en natuur met Halong Bay als hoogtepunt. Super toffe groep. Veel gelachen, genoten en indrukken opgedaan. Wel een reis met een stevig tempo.

  8,0 (Rondreis Vietnam, 15 dagen)

  8,0
 • Wij hebben genoten van deze mooie reis! Met name dankzij een superleuke (kleine) groep en een fantastische lokale reisbegeleider hebben we een deel van Vietnam op een leuke manier ontdekt. Noord-Vietnam doen we een andere keer!

  8,0 (Rondreis Vietnam, 15 dagen)

  8,0
 • De reis geeft een goed beeld van Vietnam tot aan Hanoi. Noord Vietnam wordt niet bereikt maar dat verdiend een tweede reis. De Vietnamees gids was zeer ervaren en wist voor elk vrij moment ook mooie opties had. De kleine groep maakte de reis zeer interessant!

  8,0 (Rondreis Vietnam, 15 dagen)

  8,0
 • Adembenemende reis! Betoverend land. Vriendelijke bevolking, die je vrolijk en met een glimlach tegemoet treedt. Zalig eten, verfijnd en licht verteerbaar - afgezien van de warme handdoekjes die ik aanzag voor springrolls :p Er valt nog veel meer te proeven en ontdekken, in dit prettige oord!

  9,0 (Rondreis Vietnam, 15 dagen)

  9,0
 • Hele mooie reis. Veel vrijheid voor eigen ontdekkingen. We zijn er met het Vietnamese Nieuwjaar (14 t/m 28 februari) Heel bijzonder. Alles is mooi versierd met gele bloemen. Alle lof voor onze plaatselijke gids Liem. Hij vertelt veel, vooral over het gewone dagelijkse leven. Een 10 voor Liem.

  9,0 (Rondreis Vietnam, 15 dagen)

  9,0
 • Mooie reis. Leuke reisbegeleider. Zeer goede lokale gids.

  8,0 (Rondreis Vietnam, 15 dagen)

  8,0
 • Prima reis met prima begeleiding. Enthousiasme en kennis van lokale Vietnamese begeleider was van hoog niveau; hij was zeer geliefd. Erg tevreden over de hotels: zowel qua kwaliteit (sanitair en ontbijt) als locaties. Niet doorgaan fietstocht vond ik een groot gemis alsmede teveel stad gezien.

  8,0 (Rondreis Vietnam, 15 dagen)

  8,0
 • Uitstekend georganiseerd en geleid. Prettige groep. Programma wat oppervlakkig en vluchtig. Lokale gids kundig, informatief en eerlijk. Reis is niet zwaar en de hotels zijn zeer comfortabel.

  8,0 (Rondreis Vietnam, 15 dagen)

  8,0
 • Een reis met zeer veel indrukken, met een zeer aangename groep en goede reisleidster.

  8,0 (Rondreis Vietnam, 15 dagen)

  8,0
 • Mooie reis, maar wel inspannend vanwege lange busritten die in de mate van het mogelijke werden onderbroken door kleine stops of het bezichtigen van een monument of site. Het enige negatieve punt is het hotel in Nah Trang, is toch wat outdated. Zeer goede begeleiding van Monique en Ti !!!!

  9,0 (Rondreis Vietnam, 15 dagen)

  9,0
 • Ik heb een heerlijke rondreis gehad. Deels te danken aan de groep maar ook aan de fantastische reisbegeleider. Heel veel geleerd over Vietnam.

  8,0 (Rondreis Vietnam, 15 dagen)

  8,0
 • Een geweldige reis die ik nooit zal vergeten. een top reisleider, top chauffeur. Heel veel geleerd van de cultuur en fijne reisgenoten.

  10,0 (Rondreis Vietnam, 15 dagen)

  10,0
 • Heerlijke reis gemaakt door Vietnam met Djoser. Mooi en intensief programma. Uitstekende Nederlandse en Vietnamese gids. Leuk reisgezelschap, waar voor je geld.

  8,0 (Rondreis Vietnam, 15 dagen)

  8,0
 • SUPER !

  8,0 (Rondreis Vietnam, 15 dagen)

  8,0
 • Een reis vol afwisseling met doorgaans goede, centraal gelegen hotels. En ......... een reisleidster, Aafke, die de Djoser-visie "vrijheid, blijheid" waarmaakt en de echte Djoser-spirit uitstraalt!

  9,0 (Rondreis Vietnam & Cambodja, 27 dagen)

  9,0
 • We hebben een mooie reis gehad met een hele goede reisbegeleidster. We hadden iets meer natuur gehoopt/verwacht. Dit was wat minder aanwezig in de reis. Jammer dat een paar te bezoeken trekpleisters vanwege het coronavirus dicht waren.

  8,0 (Rondreis Vietnam & Cambodja, 27 dagen)

  8,0
 • Zeer gevarieerde reis, prettige en deskundige begeleiding, zowel van de locale gidsen als van de Djoser reisleider. Met uitzondering van Hanoi goede hotels.

  8,0 (Rondreis Vietnam & Cambodja, 27 dagen)

  8,0
 • Een hele mooie, indrukwekkende reis. Het programma is goed opgebouwd, heel afwisselend. Sander is een super goede reisleider, niets is te veel gevraagd. Ook van onze lokale gidsen spatte het enthousiasme af. Kortom geweldige landen en heerlijk eten, echt een aanrader.

  8,0 (Rondreis Vietnam & Cambodja, 27 dagen)

  8,0
 • Een heel mooie reis gehad! Djoser zorgt ervoor dat je echt zoveel mogelijk highlights ziet. We hadden een goede reisleider, die probeert zoveel mogelijk van de wensen van iedereen te vervullen. Ook de local reisleiders waren enthousiast en wilden ons zoveel mogelijk laten zien. Geen seconde spijt!

  8,0 (Rondreis Vietnam & Cambodja, 27 dagen)

  8,0
 • Een afwisselende rondreis in 2 totaal verschillende landen met veel aandacht voor cultuur en geschiedenis en ruim voldoende tijd om zelf invulling te geven. Vietnam heeft me aangenaam verrast, niet in de laatste plaats door het heerlijke eten.

  8,0 (Rondreis Vietnam & Cambodja, 27 dagen)

  8,0
 • Geweldig mooie reis waarbij je beide landen goed leert kennen. De hotels waren prima en excursies heel interessant. Helaas hadden we wat lastige mensen in de groep waardoor de sfeer minder was maar dat deed niks af aan de reis. Zeer goede reisbegeleidster voor wie niks te veel was. Topreis!

  10,0 (Rondreis Vietnam & Cambodja, 27 dagen)

  10,0
 • Hele mooie reis. Mooi land Vietnam, veel gezien. Rene is een heel goede reisbegeleider, niets te veel en mooie plekjes extra uitzoeken. Cambodja naar de Angkor Area geweest prachtig die oude tempels. Alles bij elkaar een heel geslaagde reis.

  9,0 (Rondreis Vietnam & Cambodja, 27 dagen)

  9,0
 • Fantastische reis op cultureel en emotioneel gebied. Afwisselend landschap tijdens de verplaatsingen en vriendelijke bevolking. Wat wil je nog meer wanneer het Wilhelmus plotseling voor je wordt gezongen tijdens een gesprek met Vietnamezen 's avonds op straat!

  9,0 (Rondreis Vietnam & Cambodja, 27 dagen)

  9,0
 • Van begin tot eind een bijzonder indrukwekkende reis! Prima begeleiding en voldoende ruimte voor invulling van eigen wensen.

  9,0 (Rondreis Vietnam & Cambodja, 27 dagen)

  9,0
 • hiddozuiderweg.waarbenjij.nu

  8,0 (Rondreis Vietnam & Cambodja, 27 dagen)

  8,0
 • Fantastische reis. Wat een beleving!!

  9,0 (Rondreis Vietnam & Cambodja, 27 dagen)

  9,0
 • Fantastische reis, kent bijna alleen maar hoogtepunten, heel veel afwisseling van vervoersmiddelen en de reisdagen zijn ook niet te lang. Geweldig land, heerlijk eten, wij zouden deze reis bij iedereen aan willen bevelen!

  10,0 (Rondreis Vietnam & Cambodja, 27 dagen)

  10,0
 • Mooie mensen, fraaie stukken natuur, reis vol beweging, wekker nodig, fantastisch eten, verbijsterend oorlogsverleden in beide landen, het toerisme slaat al toe: wees snel!

  8,0 (Rondreis Vietnam & Cambodja, 27 dagen)

  8,0
 • Een fantastische reis met mooie en leuke bezienswaardigheden. Helaas hebben Vietnam en Cambodja ook zwaar geleden onder oorlogen. De erfenis die ik hier van heb gezien was heftig, maar ik ben blij dat ik het wel heb gezien. Geweldige reis, absolute aanrader!

  10,0 (Rondreis Vietnam & Cambodja, 27 dagen)

  10,0
 • Mooie afwisselende reis met veel mooie momenten zoals Halong Baai, drukte van Saigon en de vele pagode en tempels maar ook een aantal emotionele bezoeken zoals de Cu Chi tunnels, My Lai en the Killingfields.

  9,0 (Rondreis Vietnam & Cambodja, 27 dagen)

  9,0
 • Ik kijk terug op een fantastische rondreis door het mooie Vietnam en Cambodja. Alles zat mee: het weer, de reisleiding en de gezellige groep. We hebben genoten van prachtige excursies en over het algemeen goede accommodaties. De reis was zeer afwisselend en het Djoser concept is mij goed bevallen!

  9,0 (Rondreis Vietnam & Cambodja, 27 dagen)

  9,0
 • Een mooie reis met veel hoogtepunten. Soms lange reisdagen. Goede reisbegeleiding en lokale gids. De hotels waren prima en de ontbijten daar ook. Er had alleen wat meer natuur en wat minder steden in de reis gemogen.

  9,0 (Rondreis Vietnam & Cambodja, 27 dagen)

  9,0
 • Mooi programma, goed opgebouwd en goed in balans. Soms lange dagen in de bus, maar onderweg altijd stops bij interessante plaatsen. Vietnamese gids gaat drie weken mee en dat is heel prettig. Enthousiaste en klantgerichte reisleidster. Hotels soms wat eenvoudig maar schoon en goede ligging.

  8,0 (Rondreis Vietnam & Cambodja, 27 dagen)

  8,0
 • Deze reis is zowel mooie hoogte punten, als diepte punten. Maar dat laatste moet je emotionele voor lezen. Want een bezoek aan het dorp Mai Lai in Vietnam, en een bezoek aan de killing fields in Cambodja. waren een zware emotionele beproeving. Des al niet te min was dit de mooiste trip.

  10,0 (Rondreis Vietnam & Cambodja, 27 dagen)

  10,0
 • Wij reizen om te leren daarvoor moet je bij Djoser zijn. Prima organisatie met een goede voorbereiding. Een klacht wordt met de meeste aandacht en klantvriendelijk opgelost een van de weinige reis organisaties. Deze reis maakte ik 600 foto's en 1 uur film zeker aan te bevelen.

  8,0 (Rondreis Vietnam & Cambodja, 27 dagen)

  8,0
 • Wat een geweldige reis! Heel veel gezien en gedaan. Mooie en goede hotels. In Chau Doc is het hotel (erg) basic, maar het geweldige uitzicht op het leven op, in en aan de rivier is onbetaalbaar. Voor Azie-lovers als ik is Vietnam een Must See and Experience!

  8,0 (Rondreis Vietnam & Cambodja, 27 dagen)

  8,0
 • Wat een geweldige reis was dit! De meeste hotels waren prima, comfortabele bus, de reisleider enthousiast, het eten zo gevarieerd en lekker! Aardige mensen...Nog zoveel positiefs te vertellen maar past niet...dus kortom een aanrader!!!

  10,0 (Rondreis Vietnam & Cambodja, 27 dagen)

  10,0
 • Wij hebben een fantastische vakantie gehad. Het was een heel afwisselende reis met alleen maar hoogtepunten. De drukte van Hanoi en Saigon. Het mooie Halong Bay en Hoi An, varen naar Cambodja, Angkor Wat. Kortom te veel om op te noemen

  9,0 (Rondreis Vietnam & Cambodja, 27 dagen)

  9,0
 • Een geweldige 1e Djoser reis samen met 19 enthousiaste en aardige reisgenoten onder begeleiding van onze geweldige reisbegeleider David en de enthousiaste lokale gids Trung. Deze reis zal ik niet snel vergeten. Nooit geweten dat een groepsreis zo leuk zou kunnen zijn. Chapeau! Tineke

  9,0 (Rondreis Vietnam & Cambodja, 27 dagen)

  9,0
 • Was een geweldige reis goed opgezet, prima vervoer goede hotel op een na laatste in Vietnam. Fijne reisleider veel gezien en beleefd

  10,0 (Rondreis Vietnam & Cambodja, 27 dagen)

  10,0
 • Een erg mooie en gezellig reis waarin we heel veel aspecten van de landen Vietnam en Cambodja hebben mogen beleven onze de goede leiding van Rene Janssen en de vietnamese gids.

  8,0 (Rondreis Vietnam & Cambodja, 27 dagen)

  8,0
 • geweldige reiservaring en goede reisleiding

  10,0 (Rondreis Vietnam & Cambodja, 27 dagen)

  10,0
 • Wat een geweldige reis!!!! Alles tot in de puntjes verzorgd mede dankzij Eveline!!! Eveline je bent super, Math en ik willen wel al onze verdere reizen samen met jou doen. Bedankt Greetje en Math

  9,0 (Rondreis Vietnam, Laos & Cambodja, 23 dagen)

  9,0
 • Heb een geweldige vakantie gehad met erg leuke en gezellige reisgenoten door 3 bijzondere landen met elk hun eigen bijzondere geschiedenis. Heb een hoop gezien en gedaan en alles werd goed geregeld door reisleider Paul!

  10,0 (Rondreis Vietnam, Laos & Cambodja, 23 dagen)

  10,0
 • Een mooie, leerzame, spirituele reis! Veel gezien en meegemaakt, wat in positieve zin, veel indruk heeft gemaakt. Ook de verschillende manieren van reizen, bootjes, bus, trein, vliegtuig, is een ervaring op zich zelf. Het is goed georganiseerd! Ik kijk er met een goed gevoel op terug!

  9,0 (Rondreis Vietnam, Laos & Cambodja, 23 dagen)

  9,0
 • Never a dull moment. Intensief, afwisselend, zeer vakkundige en aardige reisbegeleidster Aafke heeft gemaakt dat de reis een succes was maar ook het reisgezelschap kan de reis maken of breken. Wij hebben geboft met elkaar.

  8,0 (Rondreis Vietnam, Laos & Cambodja, 23 dagen)

  8,0
 • Wij hebben overvol genoten van een prachtige reis doorheen Indo-China. De mix van natuur, cultuur en kleurrijke bevolking waren dagelijks een genot voor elke medereiziger. Aafke onze reisbegeleidster wist ons op eenvoudige doch zeer professionele wijze doorheen de drie landen te loodsen, CHAPEAU !!!

  9,0 (Rondreis Vietnam, Laos & Cambodja, 23 dagen)

  9,0
 • Afwisselend, verrassend, verantwoord, prettig inspannend, strak georganiseerd en, na inventarisatie bij reisgenoten over bevindingen met reisleid(st)er Aafke, betrouwbaar.

  9,0 (Rondreis Vietnam, Laos & Cambodja, 23 dagen)

  9,0
 • Heel gevulde reis die bijna alle hoogtepunten in Indochina aandoet. Van het Noorden naar het Zuiden onderga je ook de klimaatswisseling van fris naar tropisch warm. Je komt met een unieke reiservaring en veel prachtige foto's terug thuis maar je voorziet best nog enige rustdagen om te bekomen.

  7,0 (Rondreis Vietnam, Laos & Cambodja, 23 dagen)

  7,0
 • Wat een mooie reis, deed zeker voldoende aan onze verwachting. Zoveel gezien op die dagen en een leuke groep en reisbegeleiding, +++

  9,0 (Rondreis Vietnam, Laos & Cambodja, 23 dagen)

  9,0
 • Prachtig samengestelde reis door drie zeer mooie en interessante landen. Vele hoogtepunten worden bezocht. Je kijkt je ogen uit: natuur, markten, de mensen, tempels en paleizen. En niet te vergeten de oorlogsmonumenten. Het was een druk programma, maar daar houden wij van. Veel zien en veel beleven.

  10,0 (Rondreis Vietnam, Laos & Cambodja, 23 dagen)

  10,0
 • Een mooie reis door drie landen met een interessante (recente) geschiedenis. Ricardo was een uitstekende reisbegeleider. Hij kent de landen goed en kon daardoor veel informatie geven.

  9,0 (Rondreis Vietnam, Laos & Cambodja, 23 dagen)

  9,0
 • Een fantastische reis met te veel mooie momenten om ze apart te beschrijven. Een waar compliment voor onze zeer ervaren en toffe gids Ricardo die deuren opende voor ons die we alleen nooit ontdekt hadden van restaurantjes tot bezienswaardigheden tot contacten met de bevolking. Top begeleider

  10,0 (Rondreis Vietnam, Laos & Cambodja, 23 dagen)

  10,0
 • Geslaagde reis, mede door het professioneel gedrag van de gids! Ricardo heeft zijn taak op schitterende wijze vervuld. Correct, beleefd, en met grote kennis van zaken heeft hij ons begeleid. Proficiat. DJOSER mag trots zijn zulke bekwame gids in zijn rangen te hebben.

  9,0 (Rondreis Vietnam, Laos & Cambodja, 23 dagen)

  9,0
 • Het was een fantastische reis. Het was goed opgebouwd met voldoende tijd om er zelf op uit te trekken of gewoon een snippermiddag te nemen om de indrukken te verwerken. Bovendien was onze reisbegeleider Ricardo een absolute topper. Altijd vriendelijk, opgewekt en behulpzaam waar nodig.

  9,0 (Rondreis Vietnam, Laos & Cambodja, 23 dagen)

  9,0
 • Wat een geweldige reis door drie landen. Van de drukte in de steden tot de rust in de dorpen. Andere hoogtepunten: de lieve bevolking, de boottochten, de tempels, Angkort Wat en toch ook de roerige geschiedenis van de landen. En wat fijn om met zo'n ervaren reisleider, Ricardo, op stap te zijn, top!

  9,0 (Rondreis Vietnam, Laos & Cambodja, 23 dagen)

  9,0
 • Deze reis is een pareltje in het Djoser aanbod. Oké hij is pittig maar er is ook zoveel te zien en te doen. Prachtige landen die je blijven verassen tot op de laatste dag aan toe. Fantastische reisleidster Cynthia bewaarde een van de leukste dingen tot het laatst de foodtour in Saigon. Top reis

  9,0 (Rondreis Vietnam, Laos & Cambodja, 23 dagen)

  9,0
 • Geweldige reis, heel veel gezien en gedaan. De aangeboden excursies zijn top. Onze reisbegeleidster Cynthia heeft mede onze eerst groepsreis tot een succes gemaakt. Mooie indruk gekregen van Vietnam, Laos en Cambodja.

  9,0 (Rondreis Vietnam, Laos & Cambodja, 23 dagen)

  9,0
 • Wat hebben wij een geweldige reis gehad door Indo-China. Drie landen die verschillend zijn en toch door hun geschiedenis verbonden. Cultuur, religie, de oorlogen, van alles hebben we er over geleerd. Onze reisleider Ricardo heeft door zijn ervaring in deze landen veel kennis aan ons overgebracht.

  10,0 (Rondreis Vietnam, Laos & Cambodja, 23 dagen)

  10,0
 • Fantastische rondreis! Ruim 3 weken genieten van 3 geweldige landen, Vietnam, Laos en Cambodja met mooie natuur, lekker eten, veel cultuur, lieve bevolking, leuke groep en met Sanne als de beste reisleidster die je maar kunt wensen en nog krijgt ook. Hier zullen we nog lang en veel aan terugdenken.

  10,0 (Rondreis Vietnam, Laos & Cambodja, 23 dagen)

  10,0
 • Een prachtige reis met een erg goede opbouw. De eerste week even aanpoten met iedere dag een andere bestemming. Daarna komt de rust erin door meerdere overnachtingen op dezelfde plaats. Mede door reisleidster Sanne een erg leuke tijd gehad.

  10,0 (Rondreis Vietnam, Laos & Cambodja, 23 dagen)

  10,0
 • Wat een geweldige rondreis! Cultuur, natuur, (heftige) historie, heerlijk eten, vriendelijke bevolking, fijne groep, goede organisatie en een fantastische reisbegeleidster... het zat er allemaal in. Heel veel indrukken opgedaan in deze drie landen, waarvan ik nog lang zal nagenieten!

  9,0 (Rondreis Vietnam, Laos & Cambodja, 23 dagen)

  9,0
 • Dit was een fantastische reis met een ongelooflijk aantal hoogtepunten van de wereldgeschiedenis. Wij reisden met een kleine groep (13) en een bijzonder wel gedocumenteerde en uitermate geschikte leidster. Vermoeiend maar voldaan. Bravo !!!

  10,0 (Rondreis Vietnam, Laos & Cambodja, 23 dagen)

  10,0
 • Een reis met veel hoogtepunten, mooi opgebouwd, afwisselend; zowel natuur als cultuur, ontzettend veel te zien en te ondernemen. Door de leuke groep en de super enthousiaste reisbegeleiding 10 punten waard.

  10,0 (Rondreis Vietnam, Laos & Cambodja, 23 dagen)

  10,0
 • Mede dankzij de tomeloze inzet van reisleidster Jennifer en een uitstekende sfeer in de groep is de reis door Indochina perfect verlopen. Dank daarvoor.

  9,0 (Rondreis Vietnam, Laos & Cambodja, 23 dagen)

  9,0
 • Kennismaking met drie landen in het verre oosten. Afwisselend mooie landschappen, veel activiteiten en soorten vervoer; bus., trein- en bootreizen. Ontmoetingen met bewoners van de diverse streken die we bezochten en kennismaking met de cultuur en het dagelijks leven in Vietnam, Laos en Cambodja.

  9,0 (Rondreis Vietnam, Laos & Cambodja, 23 dagen)

  9,0
 • Een fantastische reis door 3 landen met verschillende culturen en prima georganiseerd door en begeleid door "onze" Jennifer, die onze groep van 20 meenam naar hotspots en bijzonder plekken. Wij zijn er nog vol van en nu snel een verhaal maken met een selectie uit de 2000 foto's!

  9,0 (Rondreis Vietnam, Laos & Cambodja, 23 dagen)

  9,0
 • Een bewonderenswaardige reis betreffende 3 landen met elk een eigen cultuur. Bevolking is zeer aardig en heeft een goede lokale keuken. Noord Vietnam mooie natuur. Weer een reis van Djoser om niet te vergeten.

  7,0 (Rondreis Vietnam, Laos & Cambodja, 23 dagen)

  7,0
 • Onder leiding van een fantastische reisbegeleidster, Jennifer, een prachtige reis gemaakt door 3 heerlijke landen. Mooi en kleurrijk, Een goede afwisselend tussen cultuur, natuur en steden. En vooral ook heerlijk eten. Samen met een gezellige groep een reis gemaakt om nooit te vergeten!

  9,0 (Rondreis Vietnam, Laos & Cambodja, 23 dagen)

  9,0
 • De reis Indochina (Vietnam, Laos en Cambodja) is de perfecte reis om veel van Azië te zien. De puurheid (de mensen) en schoonheid (tempels) van Laos en Cambodja en de kakofonie van Vietnam.

  9,0 (Rondreis Vietnam, Laos & Cambodja, 23 dagen)

  9,0
 • Een hele informatieve reis, met eigen keuzemogelijkheden ter plaatse en vooraf inhoudelijke informatie over wat is het, waarom interessant en waarop letten. De combinatie vaste reisleiding aangevuld met lokale gidsen werkt prima. Een inspirerende reis, dat is zeker.

  8,0 (Rondreis Vietnam, Laos & Cambodja, 23 dagen)

  8,0
 • Deze reis was voor ons heel bijzonder door o.a. de verscheidenheid van vervoer (bus, boot Halong baai, trein, boottocht op de rivier en binnenlandse vlucht). Ook was de combinatie cultuur en natuur erg goed.

  8,0 (Rondreis Vietnam, Laos & Cambodja, 23 dagen)

  8,0
 • Een zeer mooie maar intensieve reis vol indrukken door drie prachtige landen met een gezamenlijk afschuwelijke geschiedenis. Veel van geleerd, vol emoties doodmoe maar tevreden weer thuis.

  8,0 (Rondreis Vietnam, Laos & Cambodja, 23 dagen)

  8,0
 • Ik vond het een zeer gevarieerde reis met veel afwisseling dit was in een zeer goede balans. Het fietsen met een plaatselijke gids, die ons van alles kon laten zien en zich zeer verantwoordelijk voelde. Onze mecanicien die al onze fietsen nauwlettend in de gaten hield en zorgde voor vers fruit bij de stops.

  10,0 (Fietsreis Vietnam & Cambodja, 18 dagen)

  10,0
 • We hebben een fantastische fietsvakantie gehad in Vietnam en Cambodja, prachtige dingen gezien, leuke groep en prima reisleidster!

  9,0 (Fietsreis Vietnam & Cambodja, 18 dagen)

  9,0
 • Een fantastische, onvergetelijke reis. Een aanrader! Klein minpuntje: lange overstaptijd (10 uur) op de terugweg.

  9,0 (Fietsreis Vietnam & Cambodja, 18 dagen)

  9,0
 • “Hello”,” ellow”, 10-tallen keer per uur vrolijk toegeroepen door kinderen langs de Vietnamese wegen. Geen 8 millions, wel millions & millions scooters....ze rijden kriskras dooreen, spontaan georganiseerde chaos. Vietnam is authentiek, mooi, zelfs de niet-netheid past in het geheel.Top!

  10,0 (Fietsreis Vietnam & Cambodja, 18 dagen)

  10,0
 • Prachtige reis, zeer divers, veel contact met lokale bevolking, mooie mix van natuur en cultuur, en niet te vergeten, een erg gezellige groep!

  8,0 (Fietsreis Vietnam & Cambodja, 18 dagen)

  8,0
 • Onze fietsreis was prachtig, het continue 'on the go' zijn is heerlijk. Vroeg op pad zodat je maximaal kunt genieten/ervaren. Wel zouden wij het prettig hebben gevonden om tussen Vietnam en Siem Reap ook nog ergens iets actiefs te kunnen doen.

  8,0 (Fietsreis Vietnam & Cambodja, 18 dagen)

  8,0
 • Een bijzondere ervaring in prachtige landschappen. Afgepaste fietsafstanden waarmee de temperatuur makkelijk overwonnen werd. Bijzondere plekken bezocht variërend van mooi tot zeer indrukwekkend. Accommodaties waardering van 5- t/m 9

  8,0 (Fietsreis Vietnam & Cambodja, 18 dagen)

  8,0
 • Prachtig land. Unieke ervaringen en contacten met locale bevolking omdat je er met het fietsen zo dichtbij komt.

  9,0 (Fietsreis Vietnam & Cambodja, 18 dagen)

  9,0
 • Leuke reis, fietsen in Vietnam in een gebied waar geen toeristen zijn, zeer afwisselend en informatief. En fietsen bij de tempels van Ankor Wat in Cambodja, geweldig.

  8,0 (Fietsreis Vietnam & Cambodja, 18 dagen)

  8,0
 • Het was een fantastische ervaring met deze fietsreis. Top prachtige reis en heel verrassend. Alke dag weer bijzonder en goed verzorgd en begeleid. Mekong delta in Vietnam en daarnaast Cambodja op de MTB fietsen, Ankor Wat bezoeken met weer een extra gids erbij. Phnom Pen met zijn mooie zijn boottocht

  10,0 (Fietsreis Vietnam & Cambodja, 18 dagen)

  10,0
 • Mooie actieve reis met goede begeleiding. Wij kijken terug op een heel bijzondere ervaring met een leuke groep.

  8,0 (Fietsreis Vietnam & Cambodja, 18 dagen)

  8,0
 • Geweldig om door de prachtige Mekong delta met ontzettend vriendelijke mensen te fietsen. Mooie opbouw in de reis door vervolgens het indrukwekkende verleden van Cambodja te ervaren en het schitterende Angkor Wat per fiets te bezoeken. Bijzondere ervaring. Goed georganiseerd en begeleid.

  9,0 (Fietsreis Vietnam & Cambodja, 18 dagen)

  9,0
 • Wat een prachtige reis. Verken op je fiets de Mekongdelta en fiets tussen de rijstvelden, kokospalmen, bananenbomen en veel exotisch fruit. Een geweldige ervaring om door gebieden te fietsen waar je geen toeristen tegenkomt maar steeds begroet wordt door blije kindertjes en lokale bewoners. Topreis!

  9,0 (Fietsreis Vietnam & Cambodja, 18 dagen)

  9,0
 • Prachtige fietsreis gemaakt door Vietnam & Cambodja. Vietnam vond ik het mooiste. Rond de 40 km per dag prima te doen, zeer vlak fietsen, genoeg pauzes tussendoor. Door de kleinste dorpjes gefietst, veel mooie stops gemaakt en prachtige foto's gemaakt. Alleen de matrassen zijn erg hard ! Was top.

  8,0 (Fietsreis Vietnam & Cambodja, 18 dagen)

  8,0
 • Doordat je fietsend door een gedeelte van het land trekt zie en beleef je meer. Kortom een geweldige vakantie.

  8,0 (Fietsreis Vietnam & Cambodja, 18 dagen)

  8,0
 • Geweldige reis, veel gezien, enthousiaste kundige reisleider, leuke groep, een fantastische vakantie gehad

  9,0 (Fietsreis Vietnam & Cambodja, 18 dagen)

  9,0
 • Het was mijn eerste fietsvakantie. Ik ben blij dat ik deze eerste stap heb gezet. Het is super leuk en bijzonder om al fietsend een land te verkennen. Djoser, maar vooral onze enthousiaste, niet te stoppen Miss Perfect, reisbegeleister, Margriet, heeft deze reis tot een geweldige ervaring. TOP

  9,0 (Fietsreis Vietnam & Cambodja, 18 dagen)

  9,0
 • De fietsreis Vietnam/Cambodja was genieten! Marlies, onze reisbegeleider, is zeer professioneel en heeft oog voor iedereen. Heerlijk gefietst en mooie excursies gemaakt. Het echte vakantiegevoel dus. Ik ben al aan het kijken voor een volgende Djoser-reis.

  9,0 (Fietsreis Vietnam & Cambodja, 18 dagen)

  9,0
 • We hebben een geweldige fietsreis in de Mekongvlakte achter de rug. We fietsten door rijstvelden en in de dorpjes werden we ontvangen als "Elfstedentochtrijders". Ook bezochten we een steenfabriek. Hier ging het er precies zo aan toe als op mijn vakantiewerk in Nederland 50 jaar geleden. Fantastisch

  9,0 (Fietsreis Vietnam & Cambodja, 18 dagen)

  9,0
 • Prachtige reis, veel gezien heerlijk gefietst. Alles zeer goed georganiseerd.

  9,0 (Fietsreis Vietnam & Cambodja, 18 dagen)

  9,0
 • Top reis. Goede mix van cultuur/natuur. Het vervoer tijdens de reis uitstekend, ook overnachtingen prima in orde. M.a.w. dik voor elkaar met Djoser!

  9,0 (Fietsreis Vietnam & Cambodja, 18 dagen)

  9,0
 • Een fantastische en zeer indrukwekkende reis. Met name omdat we zo dicht bij de lokale bevolking kwamen. Zeer vriendelijke en gastvrije mensen. Een zeer goede reisbegeleiding door de gidsen. Een reis om nooit meer te vergeten.

  10,0 (Fietsreis Vietnam & Cambodja, 18 dagen)

  10,0
 • Mooie reis, door mooie gebieden gefietst. Leuke momenten beleefd met de lokale bevolking. Fietsen van goede kwaliteit terwijl de fietsenmaker zijn vak ook verstaat. Wel zou ik graag een moment ingepland willen zien dat we ergens 2 nachten verblijven in de Mekongdelta en niet alleen aan het eind.

  8,0 (Fietsreis Vietnam & Cambodja, 18 dagen)

  8,0
 • Het was een TOP vakantie. Goede indruk vh land en reisleidster was TOP!

  8,0 (Fietsreis Vietnam & Cambodja, 18 dagen)

  8,0
 • Superleuke fietsreis! Een aanrader! Veel afwisseling...goeie reisbegeleiding. Thank you Magriet en Liem.

  10,0 (Fietsreis Vietnam & Cambodja, 18 dagen)

  10,0
 • Wij hadden een super reis mede door de fijne begeleidster. De reis zat goed in elkaar met veel verrassende elementen. Heerlijk gefietst. Vietcongtunnels en Killing Fields waren heel indrukwekkend.

  9,0 (Fietsreis Vietnam & Cambodja, 18 dagen)

  9,0
 • We hebben een fantastische reis gehad. Veel gezien en meegemaakt. Bij de mensen thuis geweest en er ook overnacht. Het was een unieke ervaring die ons nog lang zal bijblijven. We hadden een heel fijne groep en een zeer goede reisleidster. Ook de begeleiding ter plaatse was dik in orde.

  10,0 (Fietsreis Vietnam & Cambodja, 18 dagen)

  10,0
 • Wat een Super mooie vakantie, vooral het gedeelte in Vietnam en met name het fietsen was zo relaxt.

  9,0 (Fietsreis Vietnam & Cambodja, 18 dagen)

  9,0
 • Het was een fantastische reis. Vooral het fietsen door de Mekongdelta was een geweldige ervaring. We hadden een prima Vietnamese gids die veel vertelde en de smalste weggetjes wist door de delta. Cambodja was heel anders. Mooi maar erg arm. Voor Angkor Wat te weinig tijd. Dat was jammer.

  9,0 (Fietsreis Vietnam & Cambodja, 18 dagen)

  9,0
 • Een onvergetelijk reis, we hebben veel van Vietnam gezien en vriendelijke mensen ontmoet. We voelden ons er thuis. De kinderen waren vrolijk en enthousiast, nog nooit hebben we zo vaak Hello mogen roepen tijdens de fietstocht. J&B

  10,0 (Fietsreis Vietnam & Cambodja, 18 dagen)

  10,0
 • We hebben een fantastische reis gehad. Geweldige gidsen! Prachtige groep! Aangename homestayes. Goede hotels, de ene kamer beter dan de andere, maar iedereen tevreden. Op korte tijd heel veel gezien, natuur, cultuur, blije mensen, cultuur shock...

  10,0 (Fietsreis Vietnam & Cambodja, 18 dagen)

  10,0
 • Prachtige reis om te zien hoe aardig de Vietnamezen zijn, hoe hard ze bouwen en werken. Dat komt in Vietnam helemaal goed.

  9,0 (Fietsreis Vietnam & Cambodja, 18 dagen)

  9,0
 • Terugkijkend op een zeer geslaagde reis wil ik vooral Richard, onze reisleider memoreren. Met stip een super reisleider; lekker duidelijk, geen haarlemmerdijkjes en gezellige peer. Zijn kennis van het Hindoeisme en Boedisme mag ie wel wat meer laten zien.

  8,0 (Fietsreis Vietnam & Cambodja, 18 dagen)

  8,0
 • Met de verwachting waarmee aan deze reis begonnen zijn we nu thuis gekomen en heeft de reis volledig aan onze verwachtingen voldaan. We hadden een leuke sportieve groep deelnemers, een fijne gids en zeer gevarieerde overnachtingsplaatsen. Het was in een woord een fantastische fietsvakantie.

  9,0 (Fietsreis Vietnam & Cambodja, 18 dagen)

  9,0
 • De reis is zodanig geprogrammeerd, dat een goede weergave ontstaat hoe de plaatselijke bevolking leeft in al zijn facetten. Ook wordt er aandacht besteed aan een stuk recente geschiedenis zoals de Vietnamoorlog en het schrikbewind van Pol Pot. Een cultureel hoogtepunt: De Angkortempels bij Siem Reap

  9,0 (Fietsreis Vietnam & Cambodja, 18 dagen)

  9,0
Bekijk alle reviews

Plaats een review

Boek en reis met zekerheid

 • Kosteloos omboeken
 • 100% terugbetaling bij annulering
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie
 • Op de hoogte van plaatselijke corona-richtlijnen
 • Goede lokale vertegenwoordiging
 • Vervoer met eigen bus en gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen
 • Nederlandse reisbegeleiding bij meeste reizen
 • Veel individuele vrijheid met comfort en veiligheid van groepsreis
 • Meer dan 35 jaar ervaring
 • Vergoeding niet-genoten reisdagen bij repatriëring bij wijziging reisadvies naar "rood"

Lees meer >

Klantwaardering

8,8

Ik vond het een zeer gevarieerde reis met veel afwisseling d...
Ik vond het een zeer gevarieerde reis met veel afwisseling dit was in een zeer goede balans. Het fietsen met een plaatselijke gids, die ons van alles kon laten zien en zich zeer verantwoordelijk voelde. Onze mecanicien die al onze fietsen nauwlettend in de gaten hield en zorgde voor vers fruit bij de stops.

Ingrid W. - 10,0
Terug naar boven
/