Familiereis zoeken

  • Brochure Family aanvragen
  • Actie - Nieuwsbrief Junior

Accommodatie

< Terug naar de reis

In China overnachten we in middenklasse hotels. Uiteraard hebben de kamers een eigen douche en toilet. In bijna elke kamer is een waterkoker aanwezig, zodat je daar een lekker vers kopje thee of koffie kunt zetten. Een leuk detail: in de meeste kamers zijn Chinese slofjes aanwezig.

In Pingyao verblijven we in een karakteristiek hotel dat midden in het oude centrum van de stad ligt. Dit sfeervolle houten complex is versierd met de typische rode lantarentjes en beschikt over een gezellige binnenplaats. De kamers zijn stijlvol ingericht in de typerende stijl van Pingyao. Het is echt een meerwaarde om hier te verblijven!

In Chengdu verblijven we in een goed hotel even buiten het centrum van de stad. Via een leuke wandeling loop je door de stad naar het centrum. De Wahou Tempel en de leuke winkelstraatjes zijn niet ver van het hotel. In de kleurrijke Tibetaanse wijk lopen de monniken over straat en kun je verschillende tempels bezoeken.

Ook in Lijiang en Dali slapen we in een hotel aan de rand van het oude centrum, waar je makkelijk naartoe loopt.

In Ping'An verblijven we in een eenvoudig, maar goed hotel met een adembenemend uitzicht over de rijstterrassen. Vanwege de hooggelegen terrassen is het niet mogelijk om met de bus voor het hotel te komen en wordt het laatste stuk te voet via trappen afgelegd (ongeveer 15-20 min lopen).

In Yangshuo verblijven we in een hotel midden in het centrum van het dorp. We zitten niet direct aan de drukke hoofdstraat van Yangshuo, maar in een rustiger zijstraatje er van. Vanuit je hotelkamers heb je uitzicht op de karstheuvels die in het centrum staan!

We sluiten de reis af in Hongkong, waar we in een hotel met zwembad net even buiten het centrum verblijven. Met de metro of een taxi ben je zo in de stad. Het hotel beschikt over wifi en een heerlijk zwembad om in te relaxen. De ideale plek dus om je indrukwekkende reis af te sluiten.

Bekijk hotelreviews op Tripadvisor

Pingyao Dejuyuan Hotel
Xi'an Hongye Hotel
Lijiang Golden Spring Hotel
Dali Asia Star Hotel
Kunming Yunliang Golden Spring Hotel
Ping'An Liqing Hotel
Yangshuo New Li River Hotel
Hongkong Panda Hotel

Deze selectie geeft een goed beeld van de hotels waar we op deze reis verblijven.

Reis je met een familie van 3 personen dan verblijf je met je gezin op één kamer. Voor meer comfort is het mogelijk om, tegen betaling van een toeslag, een éénpersoonskamer bij te boeken. Kies je hiervoor, of bestaat het gezin uit vier, vijf of meer personen, reserveren we, indien beschikbaar, aan elkaar grenzende kamers.

Go to top