Familiereis zoeken

  • Brochure Family aanvragen
  • Actie - Nieuwsbrief Junior

Djoser Family Informatiedag 5 november in Museum Volkenkunde

Graag nodigen wij je uit voor een dag vol reisinspiratie, informatie en leuke activiteiten. Kom op zaterdag 5 november tussen 11:00 en 17:00 met de kinderen langs voor een bijzondere informatiedag voor reislustige gezinnen in het Museum Volkenkunde te Leiden.

Aanmelden
De toegang is gratis, maar schrijf je wel even in.

Button 'aanmelden' nieuwsbrief

Gevarieerd programma

Er zijn leuke activiteiten, rondleidingen door het museum en Djoser reisspecialisten vertellen je met veel plezier over onze gezinsreizen. Of schuif aan bij één van de vele presentaties van onze reisbegeleiders, die je meenemen langs hun favoriete routes. Kortom: er is van alles te beleven! Je krijgt de smaak van het reizen gelijk te pakken.


Museum Volkenkunde
museum volkenkunde leiden gebouw kleinMuseum Volkenkunde in Leiden is één van de oudste volkenkundige musea ter wereld. Van reusachtige totempalen tot magische Indonesische dolken en indrukwekkende bronzen Boeddhabeelden, de tentoonstellingen zijn eindeloos variërend.

Een reis met Djoser Family is dé ideale manier om samen met het gezin de wereld te ontdekken. Bij Djoser combineer je de voordelen van een groepsreis met veel individuele vrijheid. Je reist in een groep van gemiddeld 6 à 7 gezinnen. De leeftijden van de kinderen variëren van 6 tot 20 jaar en er zijn vertrekdata speciaal voor gezinnen met kinderen vanaf 10 jaar en vanaf 16 jaar.

Go to top