Familiereis zoeken

  • Brochure Family aanvragen
  • Actie - Nieuwsbrief Junior

Djoser Family Informatiedag 2 november in Museum Volkenkunde

Graag nodigen wij je uit voor een dag vol reisinspiratie, informatie en leuke activiteiten. Kom op zaterdag 2 november tussen 11:00 en 17:00 tijdens een bijzondere informatiedag voor reislustige gezinnen in het Museum Volkenkunde te Leiden.

Aanmelden
De toegang is gratis, maar meld je wel even aan. Ongeveer 1,5 week voor de informatiedag versturen we het toegangsbewijs per post.Gevarieerd programma

Gedurende de dag zijn er diverse leuke activiteiten voor jong en oud. Speciaal voor Djoserbezoekers zijn er onder andere rondleidingen en lezingen in het museum; beleef op die manier de verschillende culturen en gewoontes van de diverse volkeren.

Natuurlijk zijn er ook medewerkers en reisbegeleiders van Djoser aanwezig om je te informeren over de Djoser Family-reizen en liggen er fotoboeken ter inzage.
 
Museum Volkenkunde
Museum Volkenkunde in Leiden is één van de oudste volkenkundige musea ter wereld. Je ziet er van alles: van reusachtige indianentooien tot magische Indonesische dolken en indrukwekkende bronzen Boeddhabeelden.

Een reis met Djoser Family is dé ideale manier om samen met het gezin de wereld te ontdekken. Bij Djoser combineer je de voordelen van een groepsreis met veel individuele vrijheid. Je reist in een groep van gemiddeld 6 à 7 gezinnen. De leeftijden van de kinderen variëren van 6 tot 18 jaar en er zijn vertrekdata speciaal voor gezinnen met kinderen vanaf 10 jaar en vanaf 16 jaar.

Chat met Djoser
Go to top