Familiereis zoeken

  • Brochure Family aanvragen
  • Actie - Nieuwsbrief Junior

Accommodatie

< Terug naar de reis

Onze hotels vormen een aangenaam rustpunt in het drukke straatleven. Er wordt overnacht in goede, meestal centraal gelegen middenklasse hotels, waar kamers gereserveerd zijn met douche en toilet. De hotels zijn allen voorzien van airconditioning of een van, en beschikken over een goed restaurant. Het hotel in Jaipur is de thuisbasis van de koninklijke familie, we overnachten dus in stijl.

Vrijwel alle hotels in India hebben een zwembad voor een verkoelende duik, m.u.v. Gorakhpur. Meestal is er ook een spa, fitness en wellness center aanwezig. In Nepal is er wel een zwembad bij het hotel in Chitwan nationaal park en in Pokhara is er zwemgelegenheid vlakbij het hotel. Alleen bij het hotel in Kathmandu kun je niet zwemmen.

Bekijk hotelreviews op Tripadvisor
 

New Delhi

Maidens Hotel

Jaipur

Shahpura House

Ranthambore NP Tiger Inn Comfort Resort

Agra

Mansingh Palace

Varanasi

Hotel Clarks

Gorakhpur

Hotel Nirvana Sarovar Portico

Chitwan

The Rhino Residency Resort

Pokhara

Hotel Crown Himalayas

Kathmandu

Mandala Boutique Hotel

Deze selectie geeft een goed beeld van de hotels waar we op deze reis verblijven.

Reis je met een familie van drie personen dan verblijf je met je gezin op één kamer. Voor meer comfort is het mogelijk om, tegen betaling van een toeslag, een éénpersoonskamer bij te boeken. Kies je hiervoor, of bestaat het gezin uit vier, vijf of meer personen, reserveren we, indien beschikbaar, aan elkaar grenzende kamers.

Go to top