Familiereis zoeken

  • Brochure Family aanvragen
  • Actie - Nieuwsbrief Junior

Accommodatie

< Terug naar de reis

Onze hotels vormen een aangenaam rustpunt in het drukke straatleven. Er wordt overnacht in kwalitatief goede, meestal centraal gelegen hotels, waar kamers gereserveerd zijn met douche en toilet. De hotels zijn allen voorzien van airconditioning of een ventilator, en beschikken vaak over een goed restaurant. Het hotel in Jaipur is een voormalig paleis van de Rajputs van Shehkawat (regio in Rajastan) en sinds 1956 omgevormd tot luxieus en sfeervol hotel. Een deel van het hotel wordt nog steeds bewoond door familieleden van deze voormalige heersers. 
Aan de rand van het Ranthambore Nationaal Park verblijven we in een comfortabel hotel, met heerlijk zwembad en ruime tuin.

Vrijwel alle hotels in India hebben een zwembad voor een verkoelende duik, m.u.v. Gorakhpur. Meestal is er ook een spa, fitness en wellness center aanwezig. In Nepal heeft het hotel in Chitwan nationaal park een zwembad en in Pokhara is er zwemgelegenheid vlakbij het hotel. Alleen bij het hotel in Kathmandu kun je niet zwemmen.

Bekijk hotelreviews op Tripadvisor

Delhi Maidens Hotel
Jaipur Shahpura House
Ranthambore NP Tiger Inn Comfort Resort
Agra Mansingh Palace
Varanasi Hotel Rivatas
Gorakhpur Hotel Nirvana Sarovar Portico
Chitwan NP Hotel Seven Star
Pokhara Hotel Crown Himalayas
Kathmandu Mandala Boutique Hotel


Deze selectie geeft een goed beeld van de hotels waar we op deze reis verblijven.

Reis je met een familie van drie personen dan verblijf je met je gezin op één kamer. Voor meer comfort is het mogelijk om, tegen betaling van een toeslag, een éénpersoonskamer bij te boeken. Kies je hiervoor, of bestaat het gezin uit vier, vijf of meer personen, reserveren we, indien beschikbaar, aan elkaar grenzende kamers.

Go to top