Overzicht Israel & Jordanië rondreizen van Djoser

Accommodatie Israël & Jordanië, 18 dagen

We overnachten in sfeervolle middenklasse hotels. De kamers zijn voorzien van eigen douche en toilet. De hotels zijn tevens voorzien van airconditioning met uitzondering van het hotel bij Petra, waar het 's nachts wat koeler is gezien de ligging hoog in de bergen. Je kunt meestal lopend naar het centrum, maar het komt ook voor dat je een lokale bus, tram of taxi moet nemen. In de woestijn bij Massada overnachten we aan de voet van het fort Massada, midden in de woestijn.

In Aqaba verblijven we in een vijfsterren hotel met zwembad dat op loopafstand van het strand ligt. In Wadi Rum slapen we in de woestijn in een bedoeïnenkamp. Er zijn matrassen en beddengoed aanwezig.

Verschillende hotels beschikken over een zwembad en soms lig het hotel op loopafstand van het strand, zodat je daar een verfrissende duik kunt nemen.

Reis je met een familie van drie personen dan verblijf je met je gezin op één kamer. Bestaat het gezin uit vier of vijf personen dan reserveren we twee kamers, waar mogelijk aan elkaar grenzend.

Bekijk hotelreviews op Tripadvisor

Tel Aviv Sea Net Hotel
Acco Acco Beach Hotel
Tiberias Dona Gracia Hotel
Amman Mena Tyche Hotel
Amman La Casa Hotel
Petra Petra Palace
Wadi Rum Desert Rose Camp
Aqaba Mövenpick Hotel
Jericho Jericho Resort Village
Jeruzalem Holy Land Hotel

Deze selectie geeft een goed beeld van de hotels waar we op deze reis verblijven.

Terug naar reis