Familiereis zoeken

  • Brochure Family aanvragen
  • Actie - Nieuwsbrief Junior

Accommodatie

< Terug naar de reis

Thailand Maleisie Singapore hotel accommodatie zwembad overnachting rondreis Djoser FamilyWe verblijven in comfortabele hotels van waaruit je gemakkelijk te voet de stad kunt verkennen. De kamers zijn voorzien van een eigen douche, toilet en airconditioning. Een aantal hotels hebben een zwembad.

In Khao Sok nationaal park slapen we in een accommodatie midden in de jungle. De kamers hebben hier ook een eigen douche en toilet.

Op Koh Lanta, Langkawi en Penang verblijven we in een hotel vlakbij of aan het strand. Je loopt dus zo de zee in voor een verfrissende duik.

In Taman Negara nationaal park verblijven we in bungalows midden in de jungle. Het hotel is voorzien van een mooie tuin. 's Morgens word je gewekt door het geluid van apen of het gefluit van vogels. Vanuit het hotel kun je met een bootje oversteken en de jungle inlopen op zoek naar unieke flora en fauna.

Vanuit de hotels in Kuala Lumpur en Singapore kun je de stad in om te shoppen of bezienswaardigheden te bekijken. In Singapore verblijven we nabij het futuristische Marina Bay gebied.

Bekijk hotelreviews op Tripadvisor

Phuket Apa-Tree Boutique Hotel
Khao Sok NP Khaosok Rainforest Resort
Koh Lanta Nakara Long Beach Resort
Trang Maison de Cheer Hotel
Langkawi Aseania Resort & Spa
Penang Hotel Sentral Seaview
Cameron Hooglanden Heritage Hotel
Taman Negara NP Xcape Resort
Kuala Lumpur Sunway Putra Hotel
Malakka Ibis Melaka
Singapore Robertson Quay Hotel

Deze selectie geeft een goed beeld van de hotels waar we op deze reis verblijven.

Reis je met een familie van 3 personen dan verblijf je met je gezin op één kamer. Voor meer comfort is het mogelijk om, tegen betaling van een toeslag, een éénpersoonskamer bij te boeken. Kies je hiervoor, of bestaat het gezin uit vier, vijf of meer personen, reserveren we, indien mogelijk, aan elkaar grenzende kamers.

Go to top