Overzicht Zuid-Afrika rondreizen van Djoser

Accommodatie Zuid-Afrika Noord & Swaziland, 15 dagen

We maken tijdens deze reis gebruik van verschillende vormen van accommodatie, zoals een appartement/chalet, soms 'rondavels' genoemd. Dit zijn losstaande of aan elkaar geschakelde kleine huisjes, waarin je een eigen slaapkamer hebt, maar waar je de zitkamer en sanitaire voorzieningen deelt met reisgenoten uit de andere slaapkamer. Vaak is er een keukentje waar je koffie en thee kunt zetten of zelfs een complete maaltijd kunt bereiden. Regelmatig is er ook een patio met een zitje.

We verblijven regelmatig midden in de natuur met een prachtige tuin en een indrukwekkende uitzicht. Hier kun je heerlijk genieten van de rust met een drankje en een lekkere maaltijd.

Bekijk hotelreviews op Tripadvisor

Pretoria Premier hotel
Sabie Forever Blyde Canyon
Kruger Park area Muluwa Lodge
Eswatini Maguga Lodge
St Lucia Shonalanga Lodge
Blythedale Zinkwazi Lagoon Lodge
Drakensberg Sandford Park Country Hotel

Deze selectie geeft een goed beeld van de hotels waar we op deze reis verblijven.

Reis je met een familie van drie personen dan verblijf je met je gezin op één kamer. Wij raden aan voor meer comfort voor oudere kinderen, tegen betaling van een toeslag, een éénpersoonskamer bij te boeken. De meeste accommodaties in Zuid-Afrika hebben namelijk geen triple kamers, waardoor er vaak een 'snoozer' bijzetbedje of alleen een matras op de kamer geplaatst wordt. Kies je hiervoor, of bestaat het gezin uit vier, vijf of meer personen, reserveren we, indien beschikbaar, aan elkaar grenzende kamers.

Terug naar reis