Sport

Sport

Met oog voor de wereld

Je hebt gezocht op:

Opnieuw zoeken

 • Whistler, de Olympische hoofdstad van Canada

  Als je een rondreis maakt in British Colombia in het Westen van Canada dan kom je zeker door Whistler.

  Lees meer

 • Wandelparadeis Madeira

  Madeira staat bekend als het bloemen eiland van Portugal. En niets minder is waar. Het hele lente- en zomerseizoen zijn hier bloeiende planten in de vrije natuur te zien. Ieder seizoen natuurlijk weer een andere schakering van kleuren.

  Lees meer

 • Jeu de boules met buskruit in Colombia: Tejo!

  Ieder land heeft wel een nationale sport of nationaal spel dat alleen in het eigen land wordt gespeeld. In Colombia is dit Tejo: een soort jeu de boules met buskruit!

  Lees meer

 • Cuba fietsreis in maart

  De Cuba reis was erg tof, de groep was erg leuk en het land heel bijzonder. We hebben nog steeds en groepsapp, en fietsen of wandelen met de hele groep hier in Nederland nog wel eens. Leuk als je zo toch nog contact blijft houden, met de groep waarmee je op pad bent geweest.

  Lees meer

 • Toppunt van Madeira!

  Mijn hartslag is hoog, ik voel mijn benen verzuren. Achter mij hoor ik gehijg en gepuf, daar waar ik gewoonlijk hard schaterlachen, geklets en veel gemaakte grapjes hoor. Iedereen van de groep blijft stap voor stap de uitgestrekte berg beklimmen.

  Lees meer

 • Biking in Bangkok

  ‘Wie wil er een helm op tijdens het fietsen?’ vraagt Im lachend aan de groep. Befaamd als fiets-natie lijkt het niemand noodzakelijk.

  Lees meer

 • Trotseer Topes de Collantes: De mooie weg naar de top

  De zon straalt. Ik heb nog vier steile kilometers te gaan tot de top. De groene bergen prijken hoog aan de hemel.

  Lees meer

 • Badminton als volkssport

  Badminton is dé volkssport van Indonesië en geniet daar dezelfde status als het voetbal in Europa. Oorspronkelijk verspreidden de Britten het spel na de Eerste Wereldoorlog over hun koloniën.

  Lees meer

 • Costa Rica: Paradijs voor natuurliefhebbers

  Tijdens een rondreis door Costa Rica val je van de ene verbazing in de andere, want de verscheidenheid aan dieren, planten en bomen is ongekend. En dan hebben we het nog niet eens over de indrukwekkende vulkanen en de spectaculaire outdooractiviteiten.

  Lees meer

 • Reisverhaal: 'Eat Hike Bike' op Bali & Lombok

  De ingrediënten voor een ontspannen vakantie Bali trekt al meer dan honderd jaar reizigers, op zoek naar inspiratie en authentieke cultuur. Ondanks het toerisme heeft het eiland haar bijzondere charme behouden. Nog oorspronkelijker is buureiland Lombok, waar het leven kalm zijn gang gaat en je ‘s avonds kunt genieten van onwaarschijnlijk rode zonsondergangen. Bericht uit Sanur, Ubud en Senggigi. We...

  Lees meer

Terug naar boven