Wandelreis

Wandelreis

Met oog voor de wereld

Filter reisblogs

Geselecteerde filters:

 • Wandelparadijs Madeira

  Madeira staat bekend als het bloemen eiland van Portugal. En niets minder is waar. Het hele lente- en zomerseizoen zijn hier bloeiende planten in de vrije natuur te zien. Ieder seizoen natuurlijk weer een andere schakering van kleuren.

  Lees meer

 • Wandel en fiets de wereld rond met Djoser

  Wandel en fiets de wereld rond met Djoser

  Op wandel- of fietsreis met Djoser beleef je een uniek avontuur. Je komt op plekken waar je met een bus, jeep of auto nooit zou komen. Je reist net even verder: misschien niet in afstand, maar beslist wel in ervaring. Onderweg heb je alle tijd het landschap in je op te nemen, lokale gerechten te proeven en een praatje te maken met toevallige voorbijgangers. Tijdens een geweldige reis ben je ook nog eens acties bezig. Daag jezelf uit en reis met reisgenoten die net zo van wandelen en fietsen houden als jij!

  Lees meer

 • Toppunt van Madeira!

  Mijn hartslag is hoog, ik voel mijn benen verzuren. Achter mij hoor ik gehijg en gepuf, daar waar ik gewoonlijk hard schaterlachen, geklets en veel gemaakte grapjes hoor. Iedereen van de groep blijft stap voor stap de uitgestrekte berg beklimmen.

  Lees meer

 • De velden van Terceira: Cultuur en traditie in het groene hart van de Azoren

  Het is druk in de pasteleria als ik op een zondagmorgen een espresso kom drinken. De dorpsbewoners begroeten elkaar met twee zoenen en een knuffel.

  Lees meer

 • Cinque Terre

  Vijf spectaculair gelegen vissersdorpen aan de ruige Ligurische kust vormen de kern van Cinque Terre. Op onze 8-daagse reis verkennen we dit schitterende gebied via een kustpad, dat door velen als mooiste wandelpad van Europa omschreven wordt. Maar, wat vinden onze reizigers van Cinque Terre? We legden wat vragen voor aan de familie van Goor die de reis vorig jaar maakte en aan onze reisbegeleider Frederieke.

  Lees meer

 • Reisverslag Wandelreis Wales

  Voor wie van afwisselende landschappen houdt, is Noord-Wales een eldorado voor ontspannen wandeltochten.

  Lees meer

 • Reisverslag wandelvakantie Cinque Terre in Italië

  Djoserreiziger 'hanshike' maakte een uitgebreid reisverslag van zijn wandelreis Cinque Terre in Italië.

  Lees meer

 • Reisverslag wandelvakantie Kroatië

  Djoserreiziger 'hanshike' maakte een uitgebreid reisverslag van zijn wandelreis in Kroatië.

  Lees meer