Fietsreis

Fietsreis

Met oog voor de wereld

 • Mijn fietsreis in de Baltische staten, een reisimpressie

  Onlangs heb ik met Djoser een fietsreis door de Baltische staten gemaakt, en ik kan zeggen dat me dat geweldig goed is bevallen! Het is een ideale manier om lekker actief bezig te zijn en om ook nog voldoende tijd te hebben om cultuur op te snuiven.Door reisbegeleider Wim StruijkDuinen, bossen en dorpenDe fietstochten die we maakten waren niet al te lang, ongeveer 3 a 4 uur per dag, en gingen altij...

  Lees meer

 • Wandel en fiets de wereld rond met Djoser

  Op wandel- of fietsreis met Djoser beleef je een uniek avontuur. Je komt op plekken waar je met een bus, jeep of auto nooit zou komen. Je reist net even verder: misschien niet in afstand, maar beslist wel in ervaring. Onderweg heb je alle tijd het landschap in je op te nemen, lokale gerechten te proeven en een praatje te maken met toevallige voorbijgangers. Tijdens een geweldige reis ben je ook nog eens acties bezig. Daag jezelf uit en reis met reisgenoten die net zo van wandelen en fietsen houden als jij!

  Lees meer

 • Cuba fietsreis in maart

  De Cuba reis was erg tof, de groep was erg leuk en het land heel bijzonder. We hebben nog steeds en groepsapp, en fietsen of wandelen met de hele groep hier in Nederland nog wel eens. Leuk als je zo toch nog contact blijft houden, met de groep waarmee je op pad bent geweest.

  Lees meer

Terug naar boven