Strand

Strand

Met oog voor de wereld

Je hebt gezocht op:

Opnieuw zoeken

 • De smeltkroes van Zanzibar

  De smeltkroes van Zanzibar

  Het eilandparadijs Zanzibar heeft veel meer te bieden dan alleen strandvertier. Zo heeft het een interessante geschiedenis, staat het op de werelderfgoedlijst en zijn er Arabische, Perzische, Indische en Europese invloeden te vinden. Bovendien is het de geboorteplek van Queen-frontman Freddy Mercury!

  Lees meer

 • Trincomalee, een van de mooiste stranden van Sri Lanka

  Trincomalee, een van de mooiste stranden van Sri Lanka

  Afgelopen zomer hebben wij met ons gezin een rondreis door Sri Lanka gemaakt. Een geweldig land. Alle elementen waar wij zo blij van worden, komen terug in deze reis; oude steden en tempels, bergen en prachtige nationaal parken en vriendelijke mensen.

  Lees meer

 • De Skeleton Coast

  De Skeleton Coast

  Namibië staat bekend om zijn eindeloze woestijnvlaktes. Een land waar het voornamelijk warm en kurkdroog is. Maar dat is een vertekend beeld.

  Lees meer

 • Exotisch Stone Town: Dwalen door de eeuwenoude geschiedenis van Zanzibar

  Exotisch Stone Town: Dwalen door de eeuwenoude geschiedenis van Zanzibar

  Terwijl ik mijn weg zoek in een doolhof van smalle steegjes en excentrieke huizen, lijkt Afrika ver weg. Kunstige minaretten torenen hoog boven keurig wit geverfde huizen uit. Ik ruik de indringende geur van brandende wierook en sudderende kokosmelk.

  Lees meer

 • Fietsen over Nicoya, Costa Rica: Pura Vida!

  Fietsen over Nicoya, Costa Rica: Pura Vida!

  Vrijwel nergens ter wereld zijn de leefomstandigheden zo goed als op Nicoya, een schiereiland ten westen van Costa Rica. Hier vind je uitgestrekte stranden en de mensen hebben er een ontspannen levensstijl die Nicoya de titel Blue Zone oplevert.

  Lees meer

 • Verrassend divers Colombia

  Verrassend divers Colombia

  Het is moeilijk om niet verliefd te worden op de schoonheid en de veelzijdigheid van Colombia. Een land met zo veel verschillende landschappen: van besneeuwde bergtoppen tot snikhete woestijnen en van de weelderige jungle in het zuiden tot de fotogenieke stranden in het noorden. COLOMBIA tekst | Jessica Lokker Maar een bezoek aan het Zuid-Amerikaanse land is pas echt bijzonder door de bevolking. De...

  Lees meer

 • Egypte: duik- en snorkelparadijs

  Egypte: duik- en snorkelparadijs

  Egypte staat bekend om zijn uitstekende duik- en snorkelmogelijkheden. Het koraalrif in de Rode Zee is ongeveer 500 jaar oud en 793 kilometer lang. Het is na het Australische Great Barrier Reef het grootste koraalrif ter wereld.

  Lees meer

Terug naar boven