Natuur

Natuur

Met oog voor de wereld

Je hebt gezocht op:

Opnieuw zoeken

 • Water en vuur in Brazilië

  Water en vuur in Brazilië

  De watervallen van Foz do Iguaçu zijn minder beroemd dan bijvoorbeeld de Niagara Falls, maar vele malen indrukwekkender.

  Lees meer

 • De langste bergketen ter wereld

  De langste bergketen ter wereld

  Als je de wereldkaart volgt van noord naar zuid langs de westkust van Amerika gaat je vinger vanzelf over de langste bergketen ter wereld.

  Lees meer

 • Whistler, de Olympische hoofdstad van Canada

  Whistler, de Olympische hoofdstad van Canada

  Als je een rondreis maakt in British Colombia in het Westen van Canada dan kom je zeker door Whistler.

  Lees meer

 • De vijf kenmerken van Maleisië

  De vijf kenmerken van Maleisië

  Eigenlijk heb je geen “vijf kenmerken” nodig om Maleisië te omschrijven, één woord is genoeg! ‘Veelzijdig’! Maar toch zal ik proberen het land op te splitsen, zodat je misschien nog nieuwsgieriger wordt naar dit diverse land.

  Lees meer

 • Oog in oog met een neushoorn in Chitwan

  Oog in oog met een neushoorn in Chitwan

  Tijdens ons verblijf in Chitwan brengen we natuurlijk ook een bezoek aan het nationale park. In dit nationale park leeft de met uitsterven bedreigde eenhoornige neushoorn, de Bengaalse tijger, beren, apen, krokodillen, garvialen, wilde olifanten etc. Het verkennen van het nationale park doen we niet vanuit een safari jeep maar dit doen we te voet. Best spannend om te voet door een park gevuld met wilde dieren te trekken.

  Lees meer

 • Tien hoogtepunten van Luang Prabang, Laos

  Tien hoogtepunten van Luang Prabang, Laos

  Luang Prabang is een echte toeristen hotspot van Laos, en niet zonder reden. Een relaxte sfeer, heel veel prachtige tempels, zonsondergang aan of op de rivier, heerlijk eten en elke ochtend een parade van oranje gewaden is nog maar een deel van wat dit kleine sfeervolle stadje te bieden heeft.

  Lees meer

 • De 'big five' van Canada

  De 'big five' van Canada

  Misschien ken je wel de verhalen van de 'big five' van Afrika (de olifant, neushoorn, buffel, leeuw en luipaard). Ze zijn, in het kort, de meest indrukwekkende safaridieren, en voor veel mensen is een tocht door de savanne niet geslaagd zonder dat ze allemaal op de foto staan. In Canada geldt dat vaak wat minder, maar wist je dat er ook een Canadese 'big five' is? Op reis door het westen van het la...

  Lees meer

 • Misschien wel het oudste kerkje van Wales

  Misschien wel het oudste kerkje van Wales

  Op dag zeven van onze wandelreis in Wales voert de wandeling ons door de Conwyvallei met zijn tweelingmeren Geirionydd en Craftnant nabij het plaatsje Trefriw.

  Lees meer

 • De beroemdste vogel van IJsland

  De beroemdste vogel van IJsland

  Iedereen die IJsland bezoekt in de zomer heeft altijd één grote wens en dat is het spotten van de beroemdste vogel van het eiland, De Lundy zoals de IJslanders hem noemen.

  Lees meer

 • De gletsjers van Patagonië

  De gletsjers van Patagonië

  Het Patagonisch ijsmassief. Als je op reis gaat naar Argentinië dan ga je ze vast zien!

  Lees meer

Vorige <
1
...
...
...
Terug naar boven