Eten

Eten

Met oog voor de wereld

Je hebt gezocht op:

Opnieuw zoeken

 • Het lekkerste eten van de Peruaanse keuken

  Het lekkerste eten van de Peruaanse keuken

  Peru is dé culinaire hotspot van Zuid-Amerika. Zeker sinds Netflix in de serie ‘Chefs Table’ een aflevering weidde aan het inmiddels wereldberoemde restaurant Central, staat Peru als culinaire bestemming stevig op de kaart. Dat succes is onder andere te danken aan de vele verschillende invloeden die samenvloeien in de Peruaanse keuken. Inheemse ingrediënten en Afrikaanse, Spaanse en Chinese kookmet...

  Lees meer

 • Kopje community

  Kopje community

  Eerlijke koffie smaakt beter. We trokken naar Colombia om te zien hoe een traceerbaar bakkie wordt gemaakt door de gemeenschap, in harmonie met de natuur.

  Lees meer

 • Culinair genieten in Georgië

  Culinair genieten in Georgië

  Van tevoren zou je er misschien geen rekening mee houden, maar het Georgische eten is één van de grootste geneugten van een reis door deze bijzondere bergrepubliek.

  Lees meer

 • Een zintuigen prikkelende ervaring in Tokyo

  Een zintuigen prikkelende ervaring in Tokyo

  Het is einde middag als ik richting de metro ingang van Ikebukuro station loop om mijn Pasmo kaart op te laden. Het eerste wat ik waarneem als ik door de grote hoofdstraat wandel, is de kakafonie van geluid die op me afkomt uit de verschillende gokhallen.

  Lees meer

 • Heerlijke Japanse gerechten eten

  Heerlijke Japanse gerechten eten

  De Japanse keuken is een van de uitgebreidste ter wereld. Lees meer over het eten van de verschillende heerlijke gerechten.

  Lees meer

Vorige <
1
...
...
Terug naar boven