Vervoer

Vervoer

Met oog voor de wereld

Je hebt gezocht op:

Opnieuw zoeken

 • Afrika en het geheim van de safaritruck

  Afrika en het geheim van de safaritruck

  Goodmorning Africa! Na een heerlijke nacht schuiven we met z’n allen aan tafel voor een ontbijt met koffie, thee, brood, een eitje en pancakes. Maar voor we op pad gaan worden alle spullen opgeborgen in de truck: tenten, slaapmatjes, kook-gerei, eettafel, stoelen en tassen... alles heeft z’n vaste plaats. Nu wordt het tijd om met de safaritruck op zoek te gaan naar wilde dieren. De trucks worden op...

  Lees meer

 • De sporen van Mumbai

  De sporen van Mumbai

  Zo’n vijfentwintig jaar geleden reed ik voor het eerst per trein door Mumbai, toen nog Bombay geheten. Een klein stukje maar. Ik was in Churchgate station opgestapt en plofte neer op de harde bank van een eerste klas rijtuig.Binnen luttele ogenblikken stroomde de coupé vol met medepassagiers. nooit eerder had ik zó veel mensen samengeperst gezien in zo’n kleine ruimte. ‘Hoe kom ik hier ooit weer u...

  Lees meer

 • Egypte, je moet er geweest zijn

  Egypte, je moet er geweest zijn

  Egypte is de specialiteit van Djoser en het favoriete vakantieland van Emmeke van der Velde. "Het voelt voor mij als een tweede thuis. Ik hou van de vele bezienswaardigheden, het heerlijke eten, struinen over markten met aanlokkelijk uitgestalde koopwaar en de ontspannen levensstijl van de Egyptenaren."

  Lees meer

 • Heilige koeien

  Heilige koeien

  Reizen door India is een unieke belevenis! Midden tussen het drukke Indiase verkeer en het gekkenhuis op straat, sjokt een sereen schepsel zich voort. In het geheel niet beïnvloed door de drukte en de herrie is de koe: de Heilige Koe, op zoek naar voedsel, een plekje in de schaduw of wat dan ook.

  Lees meer

 • Reisbegeleider bij Djoser: 'Problem solved'

  Reisbegeleider bij Djoser: 'Problem solved'

  Onze reisbegeleiders beleven onderweg vaak de mooiste avonturen. Chris Langerhorst ontmoette in India een heel bijzonder echtpaar.

  Lees meer

Vorige <
1
Terug naar boven