Trekking

Trekking

Met oog voor de wereld

Je hebt gezocht op:

Opnieuw zoeken

 • Cinque Terre

  Cinque Terre

  Vijf spectaculair gelegen vissersdorpen aan de ruige Ligurische kust vormen de kern van Cinque Terre. Op onze 8-daagse reis verkennen we dit schitterende gebied via een kustpad, dat door velen als mooiste wandelpad van Europa omschreven wordt. Maar, wat vinden onze reizigers van Cinque Terre? We legden wat vragen voor aan de familie van Goor die de reis vorig jaar maakte en aan onze reisbegeleider Frederieke.

  Lees meer

 • Bako Nationaal Park in Maleisisch Sarawak: van neusapen tot grillige rotsformaties

  Bako Nationaal Park in Maleisisch Sarawak: van neusapen tot grillige rotsformaties

  Klein maar fijn. Dat is Bako nationaal park in de Maleisische deelstaat Sarawak. Via een netwerk aan wandelpaden verken je het park te voet en kun je zeldzame dieren en planten spotten. Zoals de neusaap, die de locals vroeger aan een koloniale drinkebroer deed denken. Of het kannetjeskruid, een plant die zich voedt met vliegjes. Na afloop van de wandeling lonkt een duik in het helderblauwe water van de Zuid-Chinese Zee.

  Lees meer

 • De Inca Trail naar Machu Picchu

  De Inca Trail naar Machu Picchu

  Het is mogelijk je bij de 21-daagse reis naar Peru op te geven voor de beroemde Inca Trail, een pittige trekking van 4 dagen. Vanaf € 300,-.

  Lees meer

 • Loop de Inca trail in Peru

  Loop de Inca trail in Peru

  Hier volgt het enige en echte verslag van de Inca Trail in Peru; zwaar, indrukwekkend, meedogenloos, schitterend, heerlijke maaltijden en………kortom geweldig, je moet het hebben gedaan!De dag voorafgaand aan de trail Het was op een maandagavond in een hostal in één van de nauwe straatjes van Cusco. Een gids met z’n assistent gids, komen ons informatie verstrekken over ‘de tocht’. Van de negentien djo...

  Lees meer

 • Een kameelsafari In Rajasthan

  Een kameelsafari In Rajasthan

  Het lijkt een sprookje uit Duizend-en-een-nacht: op de rug van een kameel de woestijn in terwijl het middeleeuwse fort van Jaisalmer verdwijnt in het onwaarschijnlijk mooie namiddaglicht. Ook de kameeldrijvers met hun woeste baarden en tulbanden werken aan het sprookje mee. Maar voordat je er echt in gaat geloven, is daar die fietser in de woestijn.

  Lees meer

Terug naar boven