Oman

Oman

Met oog voor de wereld

 • Van soeks tot shoppingmalls en van canyons tot kunst

  de hoogtepunten van Oman, Dubai en Abu Dhabi In Oman gaan gastvrijheid en tradities hand in hand. In dit eeuwenoude sultanaat vind je forten, palmoases, uitgestrekte woestijnen en dorpjes waar de tijd lijkt te hebben stil gestaan. Waar je ook komt: overal word je hartelijk begroet door de lokale bevolking. Het traditionelere Oman vormt een groot contrast met de hippe en moderne Emiraten Dubai en Ab...

  Lees meer

 • Vijf highlights van Oman

  In het land van oneindige duinen en een stralende sterrenhemel kun je je prima vermaken. We hebben de mooiste bezienswaardigheden voor je op een rij gezet!

  Lees meer

 • Muscat is meer dan minaretten en zand

  Oman is een relatief onbekend land op het kruispunt de meeste reizigers maken kennis met oman op het vliegveld van Muscat, de hoofdstad van het sultanaat. Een prachtige stad vol historie en cultuur en een fascinerende mix van oud en nieuw.

  Lees meer

 • Reisbegeleider bij Djoser: 'You marry me?'

  Reisbegeleiders bij Djoser reizen de hele wereld over en komen in de meest verrassende, gekke of grappige situaties terecht. Saskia werd ten huwelijk gevraagd in Oman.

  Lees meer

 • Booming in Oman

  Een paar decennia geleden bevond Oman zich nog ‘in de Middeleeuwen’. Onder sultan Qaboos maakte het land echter een geweldige inhaalslag en de laatste jaren is het sterk in opkomst als toeristenbestemming. Geen wonder: de natuur is ongenaakbaar mooi, de bevolking opvallend gastvrij en Sindbad de Zeeman vaart ook nog rond.

  Lees meer

 • Groene Zeeschildpadden in Oman

  Tijdens een rondreis naar Oman kun je in Ras Al Hadd de groene zeeschildpad spotten

  Lees meer

Terug naar boven